Meniu
Telefon
Suna
WhatsApp
WhatsApp
Harta
Locatie

Schimbă culoarea, nu mașina!

La ColorTuning avem combinația perfectă intre autocolant auto premium de la cei mai mari producători Oracal, 3m, Avery, Hexis și o echipă de montaj colantare auto cu experiență, pasionată și atentă la detalli. 

Colantare auto Oracal
Oracal seria 970 RA, este special creata pentru decorarea completa a mașinilor, inclusiv pentru porțiunile cu denivelări si a parților greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri etc) acolo unde se dorește cea mai mare durabilitate. Seria are disponibila culori metalizate , mate , folii cu efect special cameleon. Pana la 2 ani , folia este ușor de îndepărtat cu instrumente speciale.
Colantare auto Avery Dennison
Colantarea cu autocolant premium de la Avery Dennison combină stilul cu performanța si versatilitatea pentru o transformare uimitoare a oricărui vehicul. Seria Supreme Wrapping ™ Film , aduce in domeniul colantarilor auto profesionale nuanțe noi, subtile dar și culori îndrăznețe și strălucitoare pentru a obține o mare varietate de efecte personalizate.
Colantare auto 3m
Foliile auto de la 3m sunt special create pentru colantarile auto integrale. Au un strat de adeziv gri care asigura o acoperire perfecta si un strat de protecție transparenta , care va fi înlăturat după montarea pe mașina.
Preț colantare auto
Cât costă să colantezi o mașină? Descriere materiale, categorii de mașini și alte informații sunt prezentate pe pagina preț colantare auto
Întrebări frecvente colantare auto
Răspundem la majoritatea întrebărilor clienților noștri. Dacă nu găsești răspunsul , in aceasta pagina? Ne poți contacta pe email , whatsapp sau telefonic.
© Copyright 2021 Color Tuning