logo color tuning
INSCRIPTIONARI
Preluare & Livrare Autoturism
Prima pagina » Garantie inscriptionari auto

Garantie inscriptionari auto

GARANTIA PENTRU INSCRIPTIONARI AUTO ESTE DE 1 AN.
Se acorda CERTIFICAT DE GARANTIE pentru toate inscriptionarile auto, realizate de echipa Color Tuning.

In cazul inscriptionariilor full policromie, in rare ocazii autocolantul se poate dezlipii la manere, marginea aripilor sau marginea geamului, dorim sa inlaturam acest incovenient cat mai urgent, sa reparam suprafetele dezlipite.

CONDITIE - Este necesar revenirea masinilor colantate (mai ales cele integral inscriptionate) in atelierul nostru in teremen de 30 de zile, pentru o inspectie generala. Deobicei in primile 2 saptamani autocolantul lucreaza, se fixeaza sau daca are probleme de aderenta se desface. Astfel putem repara micile probleme aparute cat mai repede fara a afecta intreaga colantare. Daca masina nu este disponibila pentru inspectie, o poza drept dovada trimisa prin e-mail este suficient, vrem numai sa stim de problema aparuta; pentru a programa masina cat si la garantie.

AUTOCOLANTUL NU ESTE VOPSEA
Cu toate ca folosim numai materiale de buna calitate, specifice fiecarei aplicatii, iar echipa noastra are experienta, autocolantul are anumite limite in ceea ce priveste diferite suprafete de montaj. Desi arata si are performante asemanatoare, nu este aplicat la pistol; exista suprafete ale masinilor, elemente de caroserie, care nu pot fi imbracate in autocolant. Sunt situatii in care montajul este necesar sa fie realizat din imbinare, elemente ce nu deranjeaza aspectul placut al inscriptionarii.

Se considera o inscriptionare de succes daca de la 3m distanta nu sunt observate imbinarile, iar imaginile inscriptionate au continuitate.
exemplu garantie inscriptionari exemplu garantie inscriptionari
ColorTuning.ro - Inscriptionari si Colantari Auto, Folii Auto, Folii Protectie Vopsea
Strada Mestecanis 1K, Sector 5, Bucuresti, Telefon: 0733.674.613; Fax: 021.424.1639
Dreptul de autor COLOR TUNING SRL. Toate Drepturile Rezervate.
mascota color tuning scule