Meniu
Telefon
Suna
WhatsApp
WhatsApp
Harta
Locatie

GYEON (compatibil cu orice producator PPF)

 

GYEON SAMPON AUTO PENTRU FOLIE GYEON

110 Lei (TVA inclus)

 

 

Sampon Auto pentru Folie Gyeon este un sampon de decontaminare foarte eficient, asigura o spumare generoasa, care poate dizolva un depozit usor de fier din orice PPF, folie sau lac, fara a fi nevoie de argila. 

 

Este un produs 3 in 1 - va curata, decontamina si restabili proprietatile initiale ale foliei sau PPF-ului. Poate fi folosit ca spuma sau sampon traditional. Fa din acesta o solutie de intretinere versatila pentru vehiculul tau.

 

Concentratie: 1:500 (ex: 20 ml la 10 litri apa)
Consum: 20 - 30 ml / spalare

 

Cantitate: 400 ml

 

 

 

 

 

 


 

 

 

SEALANT AUTO PENTRU FOLIE GYEON Q2M PPF MAINTAIN (lucios sau mat)

180 lei (TVA inclus)

Gyeon Q2M PPF Maintain este un sealant lichid pentru intretinerea periodica a foliei auto (lucios sau mat). Spray unic bazat pe SiO2 (dioxid de siliciu), conceput pentru a extinde si imbunatati abilitatile de auto-curatare a oricarui PPF de pe piata.

 

Este intretinerea perfecta pentru protectia foliei dvs.

 

Fiind bazat pe SiO2, va creste hidrofobicitatea originala a foliei, adaugand in acelasi timp o protectie impotriva razelor UV si a oxidarii viitoare.

Poti folosi produsul atat pe umed, cat si pe uscat - va imbunatati finisajul, va prelungi durabilitatea protectiei si va ajuta la uscarea si indepartarea urmelor.

 

Consum: aprox 30ml / masina
Durabilitate: >6 saptamani

 

Cantitate: 400 ml

 

 

 

 

 

 

 


 

 

KIT PROTECTIE FOLIE PPF GYEON Q2 

470 lei (TVA inclus)

 

 

Gyeon Q2 PPF Coating, 50ml  Adauga o rezistenta chimica excelenta si proprietati hidrofobe pe suprafata, creand un strat gros si neted de protectie, fara a compromite capacitatile de auto-regenerare ale foliei.

Tehnologia avansata de quartz a fost combinata cu caracteristici prietenoase pentru a putea fi folosita de catre oricine: entuziast sau profesionist. Aceasta protectie este foarte usor de aplicat, intr-un singur strat pentru toate tipurile de folie si vinil. 

 

 Aceasta va imbunatati culoarea atat pe folia lucioasa, cat si pe cea mata, fara a-i schimba finisajul. Structura chimica unica a Gyeon Q2 PPF o face cea mai dura protectie pentru ppf si vinil de pe piata.

 

Consum: aprox 30 ml / masina
Toleranta pH: 2 - 11
Durabilitate: >12 luni

 

Continut: 1 x Protectie Folie si PPF Gyeon Q2 PPF Coating, 50ml + 1 x Aplicator + 4 x Gyeon Q2M Suede 10x10 cm

 

 


 

 

PRODUCATOR HEXIS compatibil 100% folie Bodyfence

 

KIT de intretinere folie PPF (paint protection film) 

300 lei (TVA inclus) / KIT (contine Bodyreloade si Bodyshine)

 

-BODYRELOAD 

este o solutie de intretinere care ofera foliei PPF o spalare si o curatare in profunzime fara a utiliza o singura picatura de apa. Formula sa unica permite revigorarea si stralucirea suprafetelor si garanteaza rezultate profesionale fara niciun risc de zgariere.  Indeparteaza urmele lasate de insecte precum si urmele de calcar lasate in urma spalarilor repetate. Inbunatateste procesul de regenerare a polimerului din compozitie foliei ( self healing-ul )Aplicare se face intr-un timp foarte scurt, mai precis +/- 20 minute pentru o curatare exterioara completa. Aplicarea se face direct pe suprafata foliei utilizand o laveta normala cu microfibre.

 

-BODYSHINE 

este o crema de lustruit care faciliteaza intretinerea de rutina a foliilor lucioase PPF inbunatatind rezistenta la uzura a acestora. Se poate aplica foarte usor in mai putin de 30 de minute oferind un efect hidrofug mult inbunatatit. In urma spalarilor repetate coating-ul foliei este afectat in profunzime, fapt ce precede o diminuare in timp a  proprietatii hidrofobe din folia respectiva. Acest produs garanteaza stralucirea foliei PPF. Dupa curatarea cu BODYRELOAD aplicarea cremei BODYSHINE se face direct pe suprafata foliei utilizand pe o cârpă curată, moale și ușor umezită.

 

 

 

 

 

© Copyright 2022 Color Tuning